NEVŞEHİR / DERİNKUYU - Doğala İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu sene de köy halkımızın katılımlarıyla büyük bir coşkuyla kutladık.

Nis

21 Mart Nevruz Bayramı'nı Kutladık!

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü Programı'mızdan görüntüler

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ptogramımızdan fotoğraflar

Mrt

2021-2022 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla okulumuz idarecisi İsa ASLAN etwinning kulübü öğrenciler olan 4\A sınıfı öğrencileri ile bu yıl çalışmaya başladıkları 'DERS İÇERİSİNDE DERS'etwinning projesi ile dersleri için web2 araçları ile eğitici oyunlar hazırlıyor,3 boyutlu materyaller yapıyor.Yaptıkları materyaller ile dersleri anlamak çok daha kolaylaşıyor.Projede öğrencilerin aktive yapmaları hem eğlenmelerini hem sosyalleşmelerini hem de kalıcı öğrenmelerini sağlıyor.

Mrt

2021-2022 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla okulumuz idarecisi İsa ASLAN etwinning kulübü öğrenciler olan 4\A sınıfı öğrencileri ile bu yıl çalışmaya başladıkları 'DÜNYAMIZ ÇİÇEK AÇSIN'etwinning projesi ile farklı geri dönüşüm malzemeleri ile çiçekler yapıyor,origami öğreniyor ve gazete çıkarıyor.Farklı etkinliklerle öğrencilerin çok daha kalıcı ve eğlenceli bir eğitim öğretim geçirmesine katkı sağlayan proje ile öğrenciler çok mutlu oluyor.

Mrt

2021-2022 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla okulumuz idarecisi İsa ASLAN etwinning kulübü öğrenciler olan 4\A sınıfı öğrencileri ile;

' İnsanların kültürü onların geçmişidir. Bunun için çocukların geçmişlerini iyi öğrenmeleri gerekir. kültürel unsurlar; Tarih, yemek, şarkılar, şiir ve yerel sanatlar hakkında bilgi sahibi olmak, geçmiş hakkında bilgi verecektir. Bu süreçte öğrencilerimizin geçmişlerini öğrenmelerine ve kültürlerini öğrenmelerine yardımcı olacağız.'amaçlayan etwinning projesi'My Past My Legacy' e katıldı.Heyecanla proje çalışmalarını bekliyorlar.

Okulumuzdan kareler

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programımız

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programımız

Ara

Derinkuyu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından öğrencilerimize "Trafik Güvenliği" konulu eğitim verilmiştir.

2020-2021 Eğitim- öğretim yılı ana sınıfı mezunlarımız

4-A Sınıfı Mezuniyet Programı